Fri frakt på bestillinger over kr. 1.000,- Frakt kr 129,- pr. bestilling. Fraktfri retur.

Gå til Blatchford Norge

 

Om Blatchford

Tromsø

I løpet av høsten 2002 kom planene i gang om å opprette et nytt ortopedisk verksted i nord. 1.mars 2003 åpnet Aktiv Ortopedi AS i Alkeveien 14 i nærheten av Jekta kjøpesenter og Tromsø Lufthavn, hvor vi fortsatt befinner oss i dag med våre 24 ansatte. Det var 8 deleiere og det ble også opprettet et bemannet verksted i Harstad. Vi så tidlig behovet for å møte kundene der de er og etablerte et kontor i Alta. Det ble senere også etablert kontor på Finnsnes og i Narvik. Kundene setter stor pris på dette. Aktiv Ortopedi As ble en del av Blatchford i starten av 2015. Bedriften har tradisjonelt vært stor på fotsenger og spesialsko, noe som har vært nøkkelen til suksess. Vi har hele tiden hatt et nært samarbeid med to spesialister i ortopedi. J.A. Magnussen har etablert skobutikk i våre lokaler og har to ansatte på fulltid. Vi har alltid hatt kunden i fokus ved å være tilgjengelig og levere god kvalitet. Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.
 Kart
 

Harstad

Avdelingen i Harstad er den nyeste avdelingen da den tidligere var et verksted under Aktiv Ortopedi i Tromsø. 1.april 2016 ble Harstad en selvstendig avdeling med et kontor i Narvik. Blatchford avdeling Harstad ligger i Kanebogen, nærmere bestemt Storåkeren 9. Det hele startet i 2002 da selskapet Aktiv Ortopedi AS ble opprettet. Verkstedet i Harstad ble drevet en mann alene med bistand fra hovedkontoret i Tromsø. Arbeidsmengden økte og i begynnelsen av 2006 startet en oropediingeniør, hvilket betød at virksomheten fikk ny kompetanse og markedsgrunnlag. Januar 2015 skjedde det en stor endring. Aktiv Ortopedi AS ble en del av Blatchford og har 10 ansatte. Vi er et team bestående av ortopediingeniør, teknikere, fysioterapeut og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber etter å tilby kvalitet. Avdelingen tilbyr produkter som innleggsåler, fotsenger, ortoser og proteser. Vi har også en skoavdeling med spesialsko for voksne og barn, men en fulltidsansatt fra J.A. Magnussen. Vi samarbeider med spesialist i ortopedi og tilbyr time for konsultasjon om du ønsker det. Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.

 Kart
 

Bodø

Blatchford avdeling Bodø holder til i trivelige og moderne lokaler i Gidsken Jakobsens vei 22, rett ved City Nord. Bedriften ble etablert i 2002 som Nordland Ortopediske Verksted og byttet navn til Ortocare Nordland i 2005. Nå er vi en del av Blatchford. Vi er et ortopediteknisk senter som fremstiller og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Vårt team på 23 medarbeidere består av ortopediingeniører, fysioterapeuter, ortopediteknikere og administrativt personell som er her for å hjelpe deg som har behov for våre tjenester. I vår butikk kan du finne et bredt utvalg av sko, innleggsåler, støtteprodukter til blant annet ankel, kne, rygg, håndledd, albue. Vi samarbeider godt med de fleste sykehus, fysikalske institutt og rehabiliteringsenheter i vår region. Vi leverer også postoperative ortoser til lokalsykehusene og samarbeider med barnehabiliteringen og diabetesklinikken ved NLSH i Bodø. Vi har besøksdager på Nordlandssykehuset Lofoten og Nordlandssykehuset Vesterålen hver 14. dag. For de av kundene som ikke har rekvisisjon på hjelpemidler, tilbyr vi også konsultasjoner hos vår privatpraktiserende ortoped for vurdering. Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.

 Kart
 

Kristiansand

Blatchford avdeling Kristiansand holder til i nye og moderne lokaler i Skibåsen 42 B i Sørlandsparken. Vi er et ortopediteknisk senter som fremstiller og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Bedriften består av ortopediingeniører, ortopediteknikere og administrativt personell  – til sammen 44 medarbeidere. Vi ble etablert i 1979 og har opparbeidet en stor kundekrets i begge Agderfylkene. Vi samarbeider med sykehusene, leger/spesialister og har faste klinikker i våre lokaler i Kristiansand og Arendal. I tillegg har vi ambulerende virksomhet i Flekkefjord og Tvedestrand. Skoavdelingen vår fører kjente merkevarer og har et godt utvalg av sko til alle sesonger. Avdelingen betjenes av 3 dyktige medarbeidere og time for prøving bestilles hos oss. Barnefysioterapi Sør, ved Ingunn Skaiaa, holder også til i våre lokaler. Våre yngste kunder har stor nytte av dette samarbeidet. For de av kundene som ikke har rekvisisjon på hjelpemidler, tilbyr vi også konsultasjoner hos våre privatpraktiserende ortopeder/ fot- og ankelkirurger. Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.

 Kart
 

Bergen

Blatchford Ortopedi i Bergen, tidligere Atterås Ortopediteknikk AS, ble etablert av Kjetil Atterås i 1999 og holder til i nyoppussede lokaler i Fjøsanger. Som et av to ortopeditekniske verksted i Bergen, har vi stadig måtte utvikle oss og strebe etter å være best innen vårt fagfelt. Vi er alltid ute etter å perfeksjonere våre metoder, og innføre ny teknologi for alltid å ligge i front i utviklingen av ortopediske hjelpemidler. I dag er vi over 40 ansatte og mottar kunder fra hele landet. I 2015 startet vi med oppgradering av våre lokaler, noe som gir økt trivsel på arbeidsplassen og trivelige omgivelser for deg som kunde. I tillegg til vår avdeling i Fjøsanger, har vi klinikk på Haukeland Universitetssykehus med tett samarbeid med Ortopedisk Rehabilitering der, samt en satelittklinikk i Førde. Vi har fokus på høy standard og rask leveringstid på våre produkter, deriblant benprotese, ortoser, korsetter, spesialsko og ortopediske sko, fortsenger og innleggsåler. Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.

 Kart