Frakt kr 129,- når du handler for under kr 1000,-. Fri frakt over kr 1000,- Fri retur. NB! Vi sender kun til mottakere i Norge.

ja
NY!
Gå til Blatchford Norge

 

NY!

Active Gloves

 

Artrosehanske Active er en slitesterk hanske ved artrose i fingre og hånd/håndledd. Hansken gir en lokal kompresjon av hånden og fingrene takket være dens unike materiale og konstruksjon.
Den anatomiske konstruksjonen sikrer lokal kompresjon av hver finger, gir støtte og motvirker lokal opphovning og stivhet i fingrene ved aktivitet.

Hovenhet i fingerleddene er et vanlig problem som ofte innebærer redusert bevegelighet og stivhet, noe artrosehansken Active effektivt motvirker.
Artrosehansken Active er produsert av et slitesterkt spandex/bomulls-materiale som på en effektiv måte støtter hvert fingerledd individuelt, noe som motvirker hovenhet, stivhet og smerter i fingrene. Hele Active-hansken er dekket med en antiskli-overflate som forbedrer grepet merkbart ved daglig bruk og arbeid med hendene. Actives små antiskli-innlegg dekker hele håndflaten og fingrene/tommelen for best mulig grep og håndfunksjon.

Hansken brukes med fordel

  • Ved artritt i hånden og fingrene
  • Som artrosehanske ved artrose i fingre og håndledd
  • Ved artrose i tommelroten og øvrig smerte/hovenhet i tommelen
  • Ved smerte og stivhet i hånd og fingre
  • Ved opphovning i fingrene som ofte leder til stivhet og ømme ledd
  • Ved daglig behov for lett oppvarming av fingre og hånd/håndledd

 

Størrelser: 

Small < 8 cm

Medium 8 - 9 cm 

Large 9 - 11 cm 

Kr. 599,-

Kjøp Gå til handlekurv ()