ja
50%
Gå til Blatchford Norge

 

50%
50%

Saucony Hurricane ISO 4 Wmns

 
  • Hurricane er en av Sauconys mest solgte løpesko for løpere som trenger stabilitet. Skoen føles myk og lett, samtidig som den er meget godt dempet. Den er også fleksibel med god respons og løpsfølelse.
  • Modellen er en mengdetreningssko med lav drop. 8 mm hæl-tå-drop gjør det lettere å lande lengre frem på foten for de som ønsker det.
  • Ny dempekonstruksjon, EVERUN, gir løperen en jevnere og spenstigere landing/fraspark. Teknologien innebærer en helt ny sålekonstruksjon der en legger det mest dempede materialet rett under foten i form av en toppsåle. Toppsålen former seg etter foten og fordeler trykket jevnt under hele foten. Materialet gir deg i tillegg høy energigjenvinning i frasparket.
  • ISOFIT-systemet gir stabiliserende støtte rundt foten i form av en fast ramme, samtidig som det tilpasser seg løperens fot. Hel PWRGRID+ gir lav vekt og god demping, og sammen med ekspandert gummi under forfoten får du en optimal stegavvikling. Skoen er en smidig modell som passer for de fleste løpere.


SPESIFIKASJONER
Farge: Grey/Aqua 
Skokategori: Stabil (overpronasjon)
Demping: Fulldempet 
Mellomsåle: Everun™ 
Type: Stabil (overpronasjon)
Overflate: Asfalt, bane, tredemølle
Arch: Lav, Normal (mid)
Vannresistent: Nei
Vanntett: Nei
Drop: 8 mm
Hæl: 28 mm
Forfot: 20 mm
Vekt: 281 gram

Kr. 900,-

FØR Kr. 1800,-

Kjøp Gå til handlekurv ()